Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate a site-ul ozcanlighting.ro. Detalii legale, prelucrarea datelor cu caracter personal si drepturi personale vizate de Ozcan Lighting.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Ozcan Lighting ( ozcanlighting.ro ) se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.


Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe ozcanlighting.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite. Oscan Lighting poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


Ozcan Lighting ( ozcanlighting.ro ) nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ozcanlighting.ro, poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc să primească newsletterul ozcanlighting.ro, se pot dezabona din secţiunea "Contul meu" accesibilă după înregistrarea pe site.


Securitatea datelor personale


OZCAN LIGHTING prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor, colectarii creanţelor legate de acestea precum şi furnizării de informaţii legate de activitatea acesteia.


Acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului reprezinta acceptul dumneavoastra de prelucrare a datelor personale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciilor.


Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către OZCAN LIGHTING şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate (clienţi OZCAN LIGHTING).


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la OZCAN LIGHTING. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate terţilor.


Datele personale furnizate catre ozcanlighting.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site, respectiv comanda, execuţia şi livrarea de bunuri şi servicii, conform legilor in vigoare. ozcanlighting.ro nu furnizeaza adresa de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-urile si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestra. Orice client are posibilitatea de a sterge din baza de date adresa de e-mail furnizata.


Ozcan Lighting ( ozcanlighting.ro ) nu este responsabil pentru daune care apar sau pot apare ca urmare a neglijentei cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Cumparatorul este obligat sa ne informeze despre orice utilizare neautorizata a contului si parolei sale.


Folosind site-ului ozcanlighting.ro pentru a cumpara produse, cumparatorul isi da acceptul pentru primirea comunicarilor prin e-mail, daca explicit nu si a exprimat dorinta altfel.


Va multumim ca folositi serviciile noastre!

Loading...