Despre noi

Bine ati venit,


Özcan Illumination Industry Trade Co. Ltd. Fondată în 1987, oferă servicii în sectorul iluminatului de interior. Özcan Lighting lucrează din greu pentru a oferi cele mai bune servicii clienților săi și urmărește îndeaproape evoluțiile din lume cu cei peste 100 de angajați ai săi, o unitate de producție de 8000 de metri pătrați, 4 magazine, o gamă bogată de produse, un serviciu tehnic puternic și de post-vânzare.


Compania noastră cu sediul în Istanbul aduce un plus de valoare țării noastre atât la nivel național, cât și internațional, cu reprezentanții săi de vânzări și dealerii autorizați din toată Turcia în domeniul iluminatului de interior.
Özcan Lighting, imbratiseaza sloganul „Style in Lighting”, își consolidează linia prin produse respectabile și originale datorită portofoliului său de produse de înaltă calitate și estetice, în timp ce face pași fermi înainte, fiind susținută nu doar de cuvinte dar si de fapte.


In Romania, distribuitorul oficial Ozcan Lighting este prezent din 2013, are 5 angajati si se gaseste pe Sos. Bucuresti - Urziceni 15A, Afumati, Ilfov.


Özcan Lighting, continuă să întruchipeze pretenția de a fi un jucător global, făcând investiții importante, prin game variate de produse atat pentru sectorul industrial cat si rezidential, venind anual cu game noi de sisteme de iluminat pentru toate gusturile si pretentiile.

Loading...